Iron Horse – Podcast med Paul Eastham

Iron Horse coverVi er nu klar med endnu en podcast, som denne gang er en premiere. Vi har oprettet en ny soundcloud side…Og så er podcasten på engelsk! Vi har taget en snak med musikeren, produceren og komponisten Paul Eastham, som i disse dage er i England for at øve med sit band COAST. Vi har fået eksklusiv info, omkring et nyt album, som Paul arbejder på, sammen med Mark Knoflers producer og mand på tangenter, Guy Fletcher.

Vi vender primært Pauls nye instrumentale album, Iron Horse, men også det spæde samarbejde med den walisiske sangerinde DUFFY og sangskrivning og pop produktion for bla. sangerinden Adele i fremtiden. Der er ingen tvivl om, at Paul har et kæmpe og bredt CV i musikindustrien, og han har sat sine spor på mange produktioner. Han er heller ikke en mand, som bare komponerer efter reglerne, men gerne søger efter nye måder, at bryde lidt med de gængse regler i processen, som det er at skrive og producere et album fra bunden. Paul har et svagt punkt for jernbanens historie, men hvad sker der, når man kombinerer det med en iPhone, et klaver og bandet Nine Inch Nails? – Lyt med og få flere anekdoter, og et indblik i musikeren Paul Easthams daglige arbejde med musikken.

https://soundcloud.com/detteerikkeprogram3-dk/paul-eastham-ironhorse-podcast

2 thoughts on “Iron Horse – Podcast med Paul Eastham

  1. Meget informativt interview. Han er en super sympatisk mand, og knalddygtig og dedikeret musiker, sanger og sangskriver der fortjener langt mere eksponering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.