SE GORILLAZ LIVE MED NOEL GALLAGHER

Damon Albarn i front hos Gorillaz på orange scene i 2010. Foto:Kim Søndergård

Damon Albarn i front hos Gorillaz på orange scene i 2010. Foto:Kim Søndergård

GORILLAZ med Damon Albarn som bagmand, og forenende forsanger, har fået en del knubs for deres nyeste album Humanz, men alligevel har de fine gæster med, og formået at sælge næste alle billetter til deres kommende turné i Europa. GORILLAZ besøger danmarks Royal Arena den 4.November i år. Se med nederst, hvor Noel Gallagher er med som glad gæsteoptræden. 

Personligt vil jeg påstå, at man måske forfalder til at synes, at det nye album er let kedeligt, men det har faktisk rigtigt mange dybe og fede takter og tekster, selvom det ikke er på højde med de tidlige dage med GORILLAZ.  Jeg giver ikke stjerner, men kan varmt anbefale albummet, fordi Damon aldrig går på kompromis med hans tanker og musikalske multitalent, i forening med de internationale stjerner.

Jeg kan personligt berette, at bandet giver den alt og overrasker når de går live, så der er helt sikkert lagt op til fest, når de rammer Danmark senere på året, med et væld af internationale gæster på scenen. Her kan i se, hvordan det så ud, da GORILLAZ optrådte på det engelske tv-talkshow, The Graham North show, med sangen “We Got The power”, hvor Noel Gallagher også var med på scenen. Det blev efterfølgende i et humørfyldt interview med Damon og sangerinden Jehnny Beth fra bandet Savages bekræftet, at både hun og Noel Gallagher fra Oasis, dukker op på den kommende turné, så måske kan de være med i København.

Indtil da, kan i herunder se og lytte de første livetoner, fra det nye album, Humanz, hvor begge også er med inde over, sammen med Damon og klub GORILLAZ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.